27-08-07

dit ben ik

My new Bling

19:58 Gepost door Tinkerbelleke in wie ben ik | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

02-05-07

 

welcome_signs_53

 

Welkom op mijn blog.Het is voor mij nog allemaal nieuw en onwennig,maar na wat oeffennen zal het wel lukken zeker?Wie ben ik?Wel ik ben Sandra 36 jaar en woon te Aalst,juist ja de carnavalstad van de ajuinen.Ik werk als verkoopster en heb een vriend,samen hebben wij een pracht van een dochtertje Luna.

Mijn hobby's tja voornamelijk Disney.Ik verzamel Disney snowglobes en we hebben een hele reeks dvd's alleen Disney.Verder proberen wij om zo vaak mogelijk naar dlrp te gaan,dat kan misschien raar klinken maar daar kom ik dus echt tot rust en dan kan ik natuurlijk nog een mooie snowglobe meebrengen.Ons dochtertje is ook van de disney microbe gebeten.Verder hou ik nog van dansen en zingen (al doe ik dat laatste alleen thuis is niet om aan te horen!)Ik heb nog 2 honden en 1 chinchilla.Zo nu weten jullie al iets meer over mij.

Groetjes

16:47 Gepost door Tinkerbelleke in wie ben ik | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |