22-05-07

Luna even vermist.

Gisteren heb ik als moeder de angst van mijn leven gehad!Luna moest met schoolbus naar huis komen,tasj stond te wachten tot half vijf,geen Luna te zien.Ik belde naar school,daar bevestigde ze dat Luna wel degelijk op de bus was gestapt.Waar is mijn kindje alles spookte door mijn hoofd.Ze gingen kijken of de verantwoordelijke van de bus haar brommer nog voor de poort stond,die was weg,toen werd het voor mij ondragelijk,waar is mijn kindje dan?Ze gingen bellen naar die vrouw van de bus.Mijn 2 nichten tasj en olga waren ook in paniek en heel erg in de weer voor mij.Mijn tante mijn nicht haar kindjes iedereen.Ze belde na een 15min terug al bleek dat voor mij een eeuwigheid te duren,met de mededeling dat Luna in slaap gevallen was op de bus,en ze ergens alleen op de bus achtergelaten was.Nu spookte er nog meer door mijn hoofd.Uiteindelijk hebben ze Luna terug afgezet,olga en tasj hebben haar van de bus genomen.Het enige wat die vrouw zei was sorry,en tegen Luna zei ze je moet in het vervolg roepen.In hemelsnaam ons kind is 3jaar en sliep hoe kon ze dan roepen.Als ze weten dat ze vaak in slaap valt dat ze ze dan vooraan op de bus zetten!Waar is de verantwoordelijkheid van de chauffeur en begeleidster?Als zij weet dat een kind opstapt,dan veronderstel ik toch dat ze ook weten of ze dat kind hebben afgezet!Een kindje van 3 zat helemaal alleen op een bus!Het waren de ergste 45min.van mijn leven,niet te weten waar ons kindje was!Dit is al de tweede maal dat ze Luna vergeten,weer had ik een bang gevoel!Ik weet nu maar al te goed hoe de ouders van een vermist kind zich voelen die onzekerheid wens ik niemand toe!Ik mag blij zijn dat ik zo een fantastische famillie heb,mijn tante en nichten waren er voor mij daarvoor wil ik ze nog eens bedanken!

23:53 Gepost door Tinkerbelleke in Ons prinsesje Luna | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

11-05-07

Eindelijk gelukt,en hier is dan ons prinsesje!

Get Your Own!

00:07 Gepost door Tinkerbelleke in Ons prinsesje Luna | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

28-04-07

Luna even voorstellen

assestorsoqc7
  Hier wil ik vanalles en nog wat bijhouden van ons dochtertje Luna.Ze is geboren op 1 januari 2004,en het is een echt schatje.Net zoals mij is ze bezeten van disney,ze kent alle dvd's die ze heeft bij naam en het liefst wil ze er alle dagen naar kijken.Ze is zelf nu al 2x meegeweest naar dlrp,en daar geniet ze volop van.De prinsessen daar kijkt ze naar op en ze heeft haar oog laten vallen op Jack .Luna zit in het eerste kleuterklasje bij juf Peggy,ze gaat zo graag ze zou zelfs in het weekend naar school gaan.Denk dat dit door haar vriendje Robbe komt,haar eerste lief stel je voor en alle dagen geeft ze hem een kusje op zijn neusje.Luna is mijn alles!

Van zodra ik het me lukt om hier foto's te zetten,zullen die er komen.

Groetjes

15:58 Gepost door Tinkerbelleke in Ons prinsesje Luna | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |